Tag: lojera per femije

Lajmet, Logoped, Logopedia, Lojëra

Aktivitete dhe lojëra për fëmijë (mosha 4 vjeç)

Aktivitete dhe lojëra për fëmijë (mosha 4 vjeç) Aktiviteti më i preferuar i fëmijëve në ditët e sotme është “celulari” apo “tableta”. Fëmijët kalojnë shumë kohë në këto pajisje dhe momenti i vetëm kur ata mund të luajnë vërtet me lodra është kopshti. Ajo se çfarë ata kanë gjetur dhe tashmë e duan në ambjentet …